Adótanácsadás – ellenőrzések

Adótanácsadás

Ügyfeleink részére bármilyen felmerülő adózást, számvitelt érintő kérdésére adunk szakszerű válaszokat, illetve megkeressük rá a törvényes megoldást. Egyedi esetek esetében a kapcsolataink révén hatósági állásfoglalások beszerzését tudjuk vállalni.
Adóminimalizálás kérdésében is – a mindenkori aktuális törvényi feltételek ismeretében – szakszerű segítséget tudunk adni.
Akkor sem késő még, minket felkérni, ha a vállalkozást elérte az Adóhatósági vizsgálat, vagy a magánszemélyt a vagyonosodási vizsgálat. Tanácsot és segítséget adunk a lehetséges stratégiák kidolgozásában.

Fokozott adóhatósági ellenőrzés esetén Adószakértői, adótanácsadói ellenjegyzések.

Előzetes ellenőrzések

Különféle hatósági adóellenőrzések előtt vállaljuk, hogy cégét átvilágítjuk, előzetesen leellenőrizzük, könyvelését visszamenőlegesen is rendbe tesszük (előzetes komplex átfogó adóvizsgálat lefolytatása).
Továbbá vállaljuk, hogy áfa visszaigénylés előtt az adott időszakra vonatkozó iratanyagokat átvizsgáljuk, és a vizsgálat közben folyamatosan felmerülő észrevételeinket, javaslatainkat Önnel átbeszéljük, és a vizsgálat lezárásával átnyújtjuk Önnek az általunk javasolt benyújtható áfa bevallást.