Könyvelés – távkönyvelés

Könyvelés

Az ügyfeleinkkel a kapcsolatot személyesen és/vagy on-line módon (telefon, skype, fax és e-mail) tartjuk, így nekünk a távolság nem okoz problémát. Személyes találkozások egy adott időpontra való megjelenésre köteleznek, ugyanakkor az online módon munkanaponként reggel 8-18-ig bármely időpontban kapcsolatba kerülhetnek velünk. A mai világban egy jól működő, vagy akár kezdő vállalkozásnak már nem okozhat gondot a távolság, főleg akkor nem, ha cégét biztonságban akarja tudni.
Minden hónapban a bizonylatokért egy előre egyeztetett időpontban érte megyünk. Ezzel időt és pénzt takarít meg, hisz Önnek, csak össze kell készítenie a könyvelendő dokumentumokat, iratokat.

Tudásunk alapján szektor semleges teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk:

  • egyéni vállalkozók,
  • Bt-k, Kft-k, (KKV=mikró, kis és közepes vállalkozások)
  • non-profit szervezetek: (alapítványok, egyesületek, társasházak) részére.

Távkönyvelés

A távkönyvelés: az elektronikus úton elküldött bizonylatok könyvelése irodánkban. Önnek ehhez egy számítógépre, szkennerre és internet kapcsolatra van szüksége, de végső esetben egy digitális fényképezőgép is megteszi. Ebben a konstrukcióban az eredeti bizonylatok mindvégig az Ön székhelyén, Önnél maradnak. Irodánk csak a bizonylatok scannelt másolatát kapja meg e-mailben. A könyvelés papír felhasználás nélkül, a képi másolatok alapján történik. Ön minden hónapban gyűjti a bizonylatait és a következő hónap elején, minden hónap 10-ig elküldi nekünk a scannelt dokumentumokat e-mailben.